LEGO Ninjago 70685 - Spinjitzu úder – Cole

Úžasná stavebnice Spinjitzu úder – Cole od Ninjago mladým nindžům možní prožívat bezpočet hodin kreativní zábavy, zatímco budou usilovat o to stát se mistry Spinjitzu. 
EAN: 5702016616835
Kód 1: 2270685
Kód 2: 70685LEG
245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Úžasná stavebnice Spinjitzu úder – Cole od Ninjago mladým nindžům možní prožívat bezpočet hodin kreativní zábavy, zatímco budou usilovat o to stát se mistry Spinjitzu. žasné dobrodružství ze světa Lego Ninjago pro jednoho nebo více hráčů.

Zábavný a interaktivní Lego model na motivy umění Spinjitzu. S touto stavebnicí Ninjago se vaši malí nindžové mohou těšit na napínavá dobrodružství. Umístí minifigurku Colea dovnitř Spinjitzu spinneru a pak vystřelí nindžu do vzduchu.

Spinjitzu spinner s NINJAGO čepelemi a odpalovací podložka měří přes 7 cm na výšku, 10 cm na délku a 7 cm na šířku.

Počet dílků: 48

Skvělý dárek pro kreativní děti, které chtějí zdokonalit své nindžovské dovednosti! Stavebnice, s níž děti prožijí bezpočet příběhů Stavebnice Ninjago otevírají dětem svět fantastické akce, ve kterém si mohou vychutnat hodiny kreativního hraní v kůži nindžů, kteří trénují své umění a poměřují síly s nepřáteli. Sady na motivy nindžů, ve kterých nechybí parádní auta, tryskáče, draci, sestavitelné figurky a spousta dalších doplňků, děti doslova pohltí.

Rozměry kusového balení: 15 x 8 x 8 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám