LEGO Ninjago 70678 - Hrad zapomenutého císaře

Přehrávej si nindža bitvy proti ledovému císaři, generálu Vexovi a sněžným samurajům s touto sadou s ledovým hradem pro kluky a holky. 
EAN: 5702016365559
Kód 1: 2270678
Kód 2: 70678LEG
2 405 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přehrávej si nindža bitvy proti ledovému císaři, generálu Vexovi a sněžným samurajům s touto sadou s ledovým hradem pro kluky a holky.

Sada Hrad zapomenutého císaře od Lego Ninjago obsahuje trůn ledového císaře s funkcí odhalení trůnu, dvě věže – z toho jednu s vystřelovací kuší – a samostatnou ledovou věž s pružinovým vystřelovačem a otevíracím ledovým vězením.

Spoj síly s hrdiny Lego Ninjago Lloydem FS, Colem a Akitou a připrav se na mrazivou bitvu v hradu zapomenutého císaře! Dej si pozor na obrovského zakázaného ledového draka, který hlídá hrad. Vyhýbej se střelám z kuše ledového hradu a z pružinového vystřelovače ledové věže. Bojuj proti zlému generálu Vexovi a jeho sněžným samurajům a nenech se uvěznit v ledovém vězení! Vytvoř s pomocí Lloyda FS Spinjitzu tornádo a odhal trůn ledového císaře. Dokážeš se zmocnit císařova svitku zapovězeného Spinjitzu a ukončit mrazivou zimu v Bezčasé říši?

  • Hrad zapomenutého císaře měří přes 22 cm na výšku, 32 cm na šířku a 22 cm do hloubky.

  • Ledová věž měří přes 19 cm na výšku, 6 cm na šířku a 7 cm do hloubky.

  • Ledový drak měří přes 14 cm na výšku, 37 cm na délku a 51 cm na šířku.

Děti si zamilují přehrávání scén z TV seriálu NINJAGO a vymýšlení vlastních příběhů se sedmi minifigurkami, pohyblivým ledovým drakem a spoustou parádních zbraní a doplňků, včetně svitku zapovězeného Spinjitzu ledového císaře a tornádo spinneru Lloyda FS, který představuje novinku pro červen 2019.

Rozměry kusového balení: 38 x 49 x 9 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 9 let
Načítám