LEGO Ninjago 70677 - Pozemní Odměna osudu

Děti si zamilují stavění univerzální sady Pozemní Odměna osudu od Lego Ninjago, s níž si mohou přehrávat bitvy mezi akčními nindža figurkami a Pyrozmijouny hadí královny Aspheery. 
EAN: 5702016365542
Kód 1: 2270677
Kód 2: 70677LEG
119,81 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si zamilují stavění univerzální sady Pozemní Odměna osudu od Lego Ninjago, s níž si mohou přehrávat bitvy mezi akčními nindža figurkami a Pyrozmijouny hadí královny Aspheery. Tato mobilní nindža základna obsahuje funkci řízení, dvě hvězdicové čepele, otočné vystřelovací dělo, zatahovací pružinový vystřelovač a snadno přístupný, propracovaný interiér podněcující ke kreativnímu hraní. Pokud si přeješ zažít ještě více akce, zvedni oddělitelný letoun s kokpitem pro dvě minifigurky, vystřelovači a vyklápěcími motory, nebo umísti minifigurku na čtyřkolku.

Přidej se k Ninjago akčním figurkám nindžů Wu, Kaie, Jaye, Nyi a Colea FS v jejich úžasném obrněném mobilním velitelském centrum jménem Pozemní Odměna osudu! Manévruj nindža vozidlem po písčité Poušti zkázy a roztoč hvězdicové čepele. Vrhni se do bitvy proti Aspheeře a Pyrozmijounům a střílej z děla a pružinových vystřelovačů. Odděl letoun a zahaj útok z vystřelovačů. Popadni zbraně z Pozemní Odměny osudu a rozjeď se na čtyřkolce. Musíš porazit Aspheeru a získat zpátky mocný svitek zapovězeného Spinjitzu!

Nindža vozidlo Pozemní Odměna osudu měří přes 22 cm na výšku, 50 cm na délku a 18 cm na šířku.

Oddělitelný letoun měří přes 13 cm na výšku, 31 cm na délku a 30 cm na šířku.

Nindža děti si zamilují přehrávání scén z TV seriálu Ninjago a svých vlastních příběhů s devíti Lego Ninjago minifigurkami a spoustou parádních zbraní a doplňků, včetně nindža spinneru, který je novinkou pro červen 2019.

Rozměry kusového balení: 38 x 58 x 9 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 9 let
Načítám