LEGO Ninjago 70675 - Katana 4x4

Parádní 4x4 náklaďák a akční figurky nindžů umožňují dětem přehrát si epickou bitvu o svitek zapovězeného Spinjitzu. 
EAN: 5702016365528
Kód 1: 2270675
Kód 2: 70675LEG
44,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Parádní 4x4 náklaďák a akční figurky nindžů umožňují dětem přehrát si epickou bitvu o svitek zapovězeného Spinjitzu.

Nindža vozidlo Katana 4x4 od Lego Ninjago obsahuje otevírací kokpit pro minifigurku, skrytou otočnou hvězdicovou čepel s beranidlem, dva pružinové vystřelovače a otevírací přihrádku na zbraně. Děti si zamilují přehrávání scén z TV seriálu NINJAGO a vymýšlení vlastních příběhů s pěti minifigurkami, různými zbraněmi a doplňky, včetně svitku zapovězeného Spinjitzu se sestavitelným stojanem a tornádo spinnerem Nyii FS, který představuje novinku pro červen 2019.

Proháněj se Ninjago Pouští zkázy v Kaiově nindža vozidle Katana 4×4 s touto vzrušující Lego sadou! Střílej z pružinových vystřelovačů na Chara a Pyrozmijouny. Zaútoč na nepřítele pomocí hvězdicových čepelí nindža auta. Vrhni se do Spinjitzu bitvy jako tornádo s „nabitou“ Lego Ninjago hrdinkou Nyou FS. Musíš porazit tyto nebezpečné hady a získat svitek zapovězeného Spinjitzu!

Nindža vozidlo Katana 4x4 měří přes 8 cm na výšku, 21 cm na délku a 13 cm na šířku.

Dopřejte všem LEGO stavitelům úžasný stavitelský zážitek s touto Lego Ninjago sadou a návodem na stavění PLUS, který je dostupný v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provedou stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám