LEGO Ninjago 70673 - Nindžakoptéra

S touto helikoptérou si děti mohou hrát s akčními figurkami nindžů a bojovat o svitek zapovězeného Spinjitzu ve světě Ninjago.
EAN: 5702016365504
Kód 1: 2270673
Kód 2: 70673LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S touto helikoptérou si děti mohou hrát s akčními figurkami nindžů a bojovat o svitek zapovězeného Spinjitzu ve světě Ninjago. Sada Nindžakoptéra od Lego Ninjago obsahuje kokpit pro minifigurku, přistávací kola se dvěma rotujícími hvězdicovými čepelemi, funkci otáčecích rotorů a šestiranné vystřelovače na každém křídle.

Děti si zamilují přehrávání scén z TV seriálu Ninjagoa vymýšlení vlastních příběhů s touto nindža helikoptérou,třemi minifigurkami, různými zbraněmi a doplňky, včetně nindža tornádo spinneru Jaye FS.

Vydej se v Zaneově úžasné nindžakoptéře do bitvy proti generálu Vexovi v mrazivé Bezčasé říši! Roztoč rotory a střílej z rychlých vystřelovačů. Vrhni se do Spinjitzu útoku pomocí tornádo spinneru nindža bojovníka Jaye. Popadni Zaneovu katanu a hvězdice a utkej se s generálem Vexem. Ve světě Ninjago mají Zane a Jay FS neustále napilno… s touto skvělou Lego sadou na tom budeš stejně! Vyfoukneš nebezpečnému generálovi svitek zapovězeného Spinjitzu a zabráníš mu v tom, aby se stal ještě silnějším?

Nindžakoptéra měří přes 10 cm na výšku, 31 cm na délku a 24 cm na šířku.

Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s touto Lego Ninjago sadou a návodem na stavění PLUS, který je dostupný v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provedou stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám