LEGO Ninjago 70672 - Coleova terénní motorka

Přehrávej si akční bitvy proti Pyroničiteli s touto nindža sadou Coleova terénní motorka od Lego NINJAGO pro kluky a holky. 
EAN: 5702016365498
Kód 1: 2270672
Kód 2: 70672LEG
17,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přehrávej si akční bitvy proti Pyroničiteli s touto nindža sadou Coleova terénní motorka od Lego Ninjago pro kluky a holky.

Nindža motorka obsahuje sedátko pro minifigurku řidiče, vepředu má pás a vzadu velké kolo se zlatými ráfky, a k tomu navíc dva vystřelovače. Děti si zamilují přehrávání scén z TV seriálu Ninjago a vymýšlení vlastních příběhů se třemi Lego Ninjago minifigurkami – Colem, Kaiem a Pyroničitelem s různými zbraněmi.

Vydej se do Pouště zkázy s terénní motorkou nindži Colea od Ninjago! Zdolávej písečné duny pomocí pásů a velkého zadního kola se zlatými ráfky. Spoj své síly s Kaiem a bojuj proti Pyroničiteli. Střílej z vystřelovačů nindža motorky. Odrážej útoky Pyroničitelovy šavle pomocí katan nindža bojovníků, získej zpět Coleovo zlaté kladivo od Lego Ninjago a pokračuj v cestě za nalezením prastaré pyramidy! S touto úžasnou sadou si můžeš vymýšlet vlastní napínavé příběhy nebo přehrávat vzrušující akční scény z TV seriálu Ninjago.

Model terénní nindža motorky měří přes 6 cm na výšku, 19 cm na délku a 6 cm na šířku.

Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provedou stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám