LEGO Ninjago 70671 - Lloydova cesta

Tato akční nindža stavebnice pro kluky a holky ti umožní zažít epickou ledovou bitvu, v níž se utká Lloyd se svým vlkem proti válečníkovi vánice. 
EAN: 5702016365481
Kód 1: 2270671
Kód 2: 70671LEG
355 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Tato akční nindža stavebnice pro kluky a holky ti umožní zažít epickou ledovou bitvu, v níž se utká Lloyd se svým vlkem proti válečníkovi vánice. Tato sada Lloydova cesta od Lego Ninjago obsahuje pevnost válečníka vánice s vystřelovací kuší a sestavitelným ledovým držákem na Lloydův zlatý meč. Fanoušci TV seriálu Ninjago si zamilují přehrávání scén a vymýšlení vlastních dobrodružství se dvěma Lego Ninjago minifigurkami, figurkou vlka a parádními nindža zbraněmi, které jsou součástí této stavebnice.

Vydej se na epickou cestu do Bezčasé říše s Ninjago hrdinou Lloydem Garmadonem a jeho vlkem! Bojujte společně proti válečníkovi vánice v jeho vesnické tvrzi. Vyhýbej se střelám z jeho kuše a braň se pomocí Lloydovy planoucí pochodně a katany. Dokážeš porazit tohoto samuraje a získat zpět Lloydův zlatý meč? Zbraně zahrnují planoucí pochodeň a stříbrnou katanu minifigurky Lloyda, ale také ledovou katanu válečníka vánice. Součástí sady je dále Lloydův držák na katanu a doplňky ledového brnění válečníka vánice.

  • Pevnost měří přes 5 cm na výšku, 7 cm na šířku a 7 cm do hloubky

  • Počet dílků: 81

Jedná se o parádní hračku pro děti, které si budou moci znovu přehrávat vzrušující akční scény z TV seriálu Ninjago.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 16 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 81
Věk: Od 6 let
Načítám