LEGO Hidden Side 70436 - Přízračný hasičský vůz 3000

Vítejte v říši Hidden Side, kde fyzický svět splývá s tím digitálním. 
EAN: 5702016617573
Kód 1: 2270436
Kód 2: 70436LEG
1 679 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vítejte v říši Hidden Side, kde fyzický svět splývá s tím digitálním. Stavebnice Přízračný hasičský vůz 3000 od Lego Hidden Side kombinuje sestavitelný model vozu s pokročilou technologií aplikace pro dosažení neuvěřitelného herního zážitku z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů!

Multifunkční a digitálně interaktivní. Model přízračného hasičského vozu 3000 odhalí děsivý digitální svět. Stačí se na něj podívat přes chytré zařízení vybavené aplikací Lego Hidden Side pro rozšířenou realitu. Zde se děti mohou vydat na průzkum, vstříc řešení záhad a na lov duchů. Nakonec se utkají s hlavním duchem Blazem M. Barrem. Děti mohou přestavět zadní část vozu na bezvadného robota. Navíc si užijete spoustu hodin hraní s Jackem, Parker, J.B., TeeVeem, stínovým bojovníkem a Nehmaarem Reemem – minifigurky také skvěle doplní model na výstavce. Neustále se vyvíjející zážitek z Lego Hidden Side Svět Lego Hidden Side je situován do fiktivního městečka Newbury, kde duchové straší lidi a osídlují budovy. Herní zážitek z rozšířené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí.

Přízračný hasičský vůz 3000 měří přes 11 cm na výšku, 23 cm na délku a 11 cm na šířku. Figurka Nehmaara Reema zvaného Harbringer měří přes 17 cm na výšku.

Aplikace pro rozšířenou realitu Hidden Side je kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android.

Rozměry kusového balení: 28 x 54 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 9 let
Načítám