LEGO Hidden Side 70435 - Opuštěná věznice v Newbury

Vítejte ve vesmíru Lego Hidden Side, kde se fyzický a digitální svět slévají do neuvěřitelného zážitku z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů. 
EAN: 5702016616163
Kód 1: 2270435
Kód 2: 70435LEG
979 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vítejte ve vesmíru Lego Hidden Side, kde se fyzický a digitální svět slévají do neuvěřitelného zážitku z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů. Stavebnice Opuštěná věznice v Newbury kombinuje otevřené kreativní hraní s aplikací. Interakce s modelem tedy vyvolává události v digitálním světě.

Parádní interaktivní stavebnice pro děti! Naskenujte tento model opuštěné věznice pomocí chytrého zařízení vybaveného bezplatnou aplikací Hidden Side pro rozšířenou realitu a odhalte úžasný digitální svět. Zde se děti mohou vydat na průzkum, vstříc řešení záhad a na lov duchů. Nakonec se utkají s hlavním duchem Bartem Chaneym. Děti model přestaví na jeho strašidelnou verzi a pak si užít hodiny zábavného Lego hraní se 3 minifigurkami a 2 figurkami psů.

 Multifunkční model opuštěné věznice v Newbury od Lego Hidden Side měří přes 19 cm na výšku, 30 cm na šířku a 15 cm do hloubky.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 6 cm

Neustále se měnící digitální herní zážitek. Svět Lego Hidden Side je situován do fiktivního městečka Newbury, kde duchové straší lidi a osídlují budovy. Herní zážitek z rozšířené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí.

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám