LEGO Hidden Side 70433 - Ponorka J.B.

Vítejte v říši Hidden Side, kde fyzický svět splývá s tím digitálním. 
EAN: 5702016616149
Kód 1: 2270433
Kód 2: 70433LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vítejte v říši Hidden Side, kde fyzický svět splývá s tím digitálním. Tato sada Ponorka J.B. od Lego Hidden Side kombinuje sestavitelnou ponorku s pokročilou technologií aplikace pro dosažení neuvěřitelného herního zážitku z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů!

Tento model strašidelné ponorky J.B. odhalí děsivý digitální svět. Stačí se na něj podívat přes chytré zařízení vybavené aplikací Lego Hidden Side pro rozšířenou realitu. Poté se děti vydají na průzkum, lov duchů, budou řešit záhady a utkají se s hlavním duchem jménem Kreatoru. Díky minifigurkám Parker, Vaughna Geista a Sochy zla a figurce žraloka si děti mohou užít spoustu dobrodružství i ve skutečném světě.

Ponorka J.B. z řady Lego Hidden Side měří přes 21 cm na výšku, 19 cm na délku a 10 cm na šířku.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 5 cm

Sady Lego Hidden Side obohacují Lego modely o plně interaktivní prvky rozšířené reality. Zážitek ze smíšené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí. Nainstalujte si bezplatnou aplikaci Hidden Side pro rozšířenou realitu pro vybrané chytré telefony a tablety a naskenujte tento model!

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám