LEGO City 60268 - Adventní kalendář

Tento úžasný adventní kalendář od Lego City je nabitý vánoční zábavou. Dokonale navnadí na příchod Vánoc kluky i holky a fanoušky televizního seriálu Lego City Adventures. 
EAN: 5702016617542
Kód 1: 2260268
Kód 2: 60268LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tento úžasný adventní kalendář od Lego City je nabitý vánoční zábavou. Dokonale navnadí na příchod Vánoc kluky i holky a fanoušky televizního seriálu Lego City Adventures. Na děti kromě svátečně laděných mini modelů a herní podložky s motivem zasněženého města čeká také šest Lego City minifigurek ze seriálu. Nechybí Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloudová, Rooky?Partnurová, Daisy „Kaboom“ Lewisová a vánočně naladěný náčelník Wheeler v kostýmu Santy Clause!

Zábavné a snadné stavění. Adventní kalendář od Lego City představuje skvělý dárek pro děti ve věku od 5 let. Součástí každého modelu je jednoduchý návod na stavění, který je zárukou toho, že si malí Lego stavitelé vychutnají stavitelský a herní zážitek naplno. Nejlepší předvánoční dárek pro děti Adventní kalendáře Lego City přináší spoustu inspirace, vánočního nadšení a úžasných překvapení pro děti, které mají rády kreativní hraní. Modely, minifigurky a doplňky z kalendáře lze také kombinovat s ostatními Lego hračkami pro ještě větší porci zábavy.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám