LEGO City 60266 - Oceánská průzkumná loď

Nechte se unášet na vlnách zábavy a dobrodružství na palubě oceánské průzkumné lodi Lego City.
EAN: 5702016618006
Kód 1: 2260266
Kód 2: 60266LEG
123,27 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nechte se unášet na vlnách zábavy a dobrodružství na palubě oceánské průzkumné lodi Lego City.

Tato dlouhá loď plave na vodě a je vybavena vším, co děti potřebují pro nikdy nekončící průzkum oceánu. Budou si hrát se žraločí klecí, funkčním jeřábem, výzkumnou ponorkou, helikoptérou i vrakem pirátské lodi se skrytým pokladem! Díky osmi minifigurkám, včetně hrdiny televizního seriálu Lego City Harla Hubbse, si malí stavitelé užijí nejednu akční eskapádu.

Sestavená průzkumná loď měří přes 18 cm na výšku, 63 cm na délku a 17 cm na šířku a vrak pirátské lodi měří přes 16 cm na výšku, 13 cm na délku a 8 cm na šířku.

Stavebnice je dodávána s jednoduchým tištěným návodem a interaktivním stavitelským nástrojem Instructions PLUS – ten je k dispozici v rámci Lego aplikace s návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se malí Lego stavitelé rychle stanou opravdovými mistry. Parádní stavebnice pro děti Lego City jsou hrdým sponzorem objevitelů a vědců z řad National Geographic Explorers. Díky propracovaným budovám, skvělým vozidlům a zábavným postavám naše sady na motivy oceánu otevírají malým průzkumníkům svět vzrušujícího, neomezeného objevování a dobrodružství.

Rozměry kusového balení: 38 x 58 x 12 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám