LEGO City 60265 - Oceánská průzkumná základna

Děti, které milují moře a jeho živočichy, si sadu Lego City Oceánská průzkumná základna doslova zamilují. 
EAN: 5702016617993
Kód 1: 2260265
Kód 2: 60265LEG
54,81 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti, které milují moře a jeho živočichy, si sadu Lego City Oceánská průzkumná základna doslova zamilují. Mořské dno pokryté korály a základna s různými vyměnitelnými moduly nabízí spoustu zábavy. A ještě více vzrušujících dobrodružství zajistí parádní jeřáb, ponorka, podvodní dron, figurky žraloka a rejnoka a pět minifigurek průzkumníků!

Sestavená průzkumná základna měří přes 20 cm na výšku, 27 cm na šířku a 15 cm do hloubky a podvodní dron měří přes 3 cm na výšku, 6 cm na délku a 3 cm na šířku.

Výjimečný stavitelský zážitek! V krabici této sady Lego City pro děti od 5 let najdete jednoduchý návod na stavění. Nebo můžete jít na internet a stáhnout si návod Instructions PLUS v rámci aplikace s Lego návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se začínající Lego stavitelé rychle stanou opravdovými mistry! Úžasná hračka pro malé výzkumníky Lego City jsou hrdým sponzorem objevitelů a vědců z řad National Geographic Explorers. S propracovanými budovami, skvělými vozidly a zábavnými postavami si budou děti chtít přehrávat bezpočet fantastických příběhů o prozkoumávání neznámých hlubin.

Rozměry kusového balení: 28 x 54 x 8 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám