LEGO City 60264 - Oceánská průzkumná ponorka

"Se sadou Oceánská průzkumná ponorka od Lego City,  jejíž součástí je úžasná ponorka, podvodní dron a jeskyně na mořském dně, děti prožijí vzrušující dobrodružství při průzkumu moře. 
EAN: 5702016617986
Kód 1: 2260264
Kód 2: 60264LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

"Se sadou Oceánská průzkumná ponorka od Lego City,  jejíž součástí je úžasná ponorka, podvodní dron a jeskyně na mořském dně, děti prožijí vzrušující dobrodružství při průzkumu moře. Čtyři minifigurky průzkumníků, včetně Jessicy Sharpe z oblíbeného televizního seriálu Lego City Adventures, svítícího ďasa a skrytého pokladu pak slibují úžasné příběhy a nekončící zábavu!

Stavebnice je dodávána s jednoduchým návodem a v rámci Lego aplikace s návody na stavění pro chytré telefony a tablety je k dispozici interaktivní digitální návod Instructions PLUS. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se malí Lego stavitelé rychle stanou opravdovými mistry.

Sestavená Lgo ponorka měří přes 9 cm na výšku, 14 cm na délku a 11 cm na šířku a podvodní dron měří přes 6 cm na délku a 4 cm na šířku.

Cool stavebnice pro děti Lego City jsou hrdým sponzorem objevitelů a vědců z řad National Geographic Explorers. Naše stavebnice na motivy oceánu otevírají dětem dveře do vzrušujícího světa podmořského průzkumu a umožňují jim vychutnat si realistické scénáře s autentickými plavidly, v zajímavém prostředí a se zábavnými postavami.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám