LEGO City 60263 - Oceánská mini ponorka

Sada Lego City Oceánská mini ponorka dětem umožní ponořit se do kreativního hraní. 
EAN: 5702016617979
Kód 1: 2260263
Kód 2: 60263LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sada Lego City Oceánská mini ponorka dětem umožní ponořit se do kreativního hraní. 

Součástí stavebnice je ponorka s kulatým kokpitem a průzkumnými rameny, pirátská truhla s drahokamy a parádní figurka žraloka kladivouna. Malí průzkumníci v sadě najdou vše, co budou potřebovat, pro fantastické dobrodružství v hlubinách. Ideální stavebnice pro začínající stavitele

Sestavená ponorka (s vysunutým ramenem) měří přes 6 cm na výšku, 20 cm na délku a 6 cm na šířku. A do kokpitu se pohodlně vleze minifigurka pilota! 

Tato sada pro děti ve věku od 4 let obsahuje jednoduchý návod v tištěné podobě a speciální kostku pro snadný začátek stavění, takže si i ti nejmenší stavitelé sami zvládnou postavit své vlastní Lego hračky. A díky bezplatné aplikaci s Lego návody na stavění pro chytré telefony a tablety mají děti přístup i k návodu Instructions PLUS – jedná se o interaktivní návod s nástroji pro přiblížení a otáčení, se kterým si děti užijí při stavění Lego sad ještě více zábavy. Skvělé hračky, které nakopnou dětskou kreativitu Lego City jsou hrdým sponzorem objevitelů a vědců z řad National Geographic Explorers. Stavebnice na motivy oceánu seznamují děti s vzrušujícím světem podmořského průzkumu a umožňují jim vychutnat si realistické scénáře s autentickými plavidly, v zajímavém prostředí a se zábavnými postavami.

Rozměry kusového balení: 14 x 16 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám