LEGO City 60262 - Osobní letadlo

Sada Osobní letadlo od Lego City povznese kreativní hraní do nebes! Na děti čeká obrovské letadlo s místem pro pilota a cestující, včetně zpěvačky Poppy Starr z televizního seriálu Lego City Adventures. 
EAN: 5702016617962
Kód 1: 2260262
Kód 2: 60262LEG
2 199 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sada Osobní letadlo od Lego City povznese kreativní hraní do nebes! Na děti čeká obrovské letadlo s místem pro pilota a cestující, včetně zpěvačky Poppy Starr z televizního seriálu Lego City Adventures. Do letadla se vleze dokonce Poppyin červený kabriolet! Navíc si děti postaví i budovu terminálu s dopravníkem zavazadel a řídicí věží a letištní vůz s výtahem.

Součástí stavebnice je velké letadlo, letištní vůz s výtahem pro auta, schodiště, prostředí letištního terminálu, červený kabriolet, 8 minifigurek a figurka dítěte. Ve stavebnici vás čeká velký model letadla s místem pro pilota a cestující, včetně PoppyStarr z televizního seriálu Lego® City Adventures, a navíc budova terminálu s dopravníkem na zavazadla a řídicí věží.

Sestavené osobní letadlo měří přes 18 cm na výšku, 54 cm na délku a 44 cm na šířku.

Budova terminálu měří přes 21 cm na výšku, 28 cm na šířku a 12 cm do hloubky.

Počet dílků: 669

Stavebnice Osobní letadlo od Lego City je dodávána s jednoduchým návodem a v rámci Lego aplikace s návody na stavění pro chytré telefony a tablety má k dispozici speciální digitální návod Instructions PLUS. S tímto interaktivním návodem na stavění s nástroji přibližování a otáčení se malí Lego stavitelé stanou opravdovými mistry. Stavebnice na motivy letiště od Lego City přináší úžasný stavitelský zážitek a spoustu herních možností s autentickými budovami, parádními vozidly z letiště, úžasnými modely letadel, propracovanými doplňky a zábavnými postavami, které budou inspirací pro nejeden kreativní příběh.

Rozměry kusového balení: 38 x 48 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 669
Věk: Od 6 let
Načítám