LEGO City 60260 - Závod ve vzduchu

Nechte dětskou fantazii vystoupat nad oblaka se sadou Lego City Závod ve vzduchu, která nabízí úžasné kaskadérské letadlo, dva vrtulníky a dva traťové pylony. 
EAN: 5702016617948
Kód 1: 2260260
Kód 2: 60260LEG
27,50 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Nechte dětskou fantazii vystoupat nad oblaka se sadou Lego City Závod ve vzduchu, která nabízí úžasné kaskadérské letadlo, dva vrtulníky a dva traťové pylony. Děti vzlétnou s vrtulníky a užijí si akční dobrodružství se třemi minifigurkami, včetně pilotního esa z televizního seriálu Lego City Rivery a pilotů Xtreme a Vitarush. Děti zatáhnou za lanko a vrtulník vzlétne do akce! Jak kaskadérské letadlo, tak vrtulníkymají otevírací kokpity, do kterých lze usadit jakoukoli ze tří minifigurek této sady.

  • Kaskadérské letadlo měří přes 8 cm na výšku, 20 cm na délku a 20 cm na šířku a vrtulník přes 7 cm na výšku, 18 cm na délku 12 cm na šířku

  • Počet dílků: 140

Stavebnice Závod ve vzduchu od Lego City je dodávána s jednoduchým návodem a v rámci Lego aplikace s návody na stavění pro chytré telefony a tablety má k dispozici speciální digitální návod Instructions PLUS. S tímto interaktivním návodem na stavění s nástroji přibližování a otáčení se malí Lego stavitelé stanou opravdovými mistry. Stavebnice s letadly od Lego City přináší úžasný stavitelský zážitek a spoustu herních možností s autentickými vozidly, propracovanými doplňky a zábavnými postavami, které budou inspirací pro nejeden napínavý příběh.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 8 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 140
Věk: Od 5 let
Načítám