LEGO City 60232 - Autoservis

Nastartujte kreativitu svého malého stavitele s touto stavebnicí inspirovanou novým Lego City seriálem.
EAN: 5702016370522
Kód 1: 2260232
Kód 2: 60232LEG
34,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nastartujte kreativitu svého malého stavitele s touto stavebnicí inspirovanou novým Lego City seriálem. Tato sada Lego4+ je speciálně navržena tak, aby byla zábavná a snadná pro předškoláky a děti.

Stavebnice obsahuje budovu myčky, závodní auto, odtahový vůz, benzínový tanker, autoservis a benzínovou pumpu se speciální kostkou pro začátečníky a začátečnickými podložkami, které jim umožní zažít radost z postavení modelů na vlastní pěst. Součástí jsou 4 Lego City minifigurky: Harl Hubbs, mechanik, pracovník čerpací stanice a automobilový závodník. Tato sada pro děti nabízí 3 budovy: průjezdnou myčku s hadicí a kbelíkem, autoservis se zvedákem na auta a čerpací stanici s ohebnou hadicí. Také zahrnuje 3 vozidla: červené sportovní auto s červenými koly, žlutý a modrý odtahový vůz se zvedacím jeřábovým ramenem a benzínový tanker s ohebnou hadicí. Mezi doplňky najdeš 2 dopravní kužely, hrnek, dávkovač na olej, kbelík, nářadí, výfukové potrubí, barel ropy a přívod vzduchu. Najeď s autem na zvedák, ať ho můžeš opravit, pak s ním zajeď do myčky, natankuj a můžeš vyrazit na cesty.

Usedni za volant zábavného vozidla a vyraz do autoservisu! Odtáhni závodní auto na opravu. Pomoz mechanikovi Harlu Hubbsovi opravit auto a pak ho ještě trochu vylepši. Předtím než autu natankuješ plnou, pořádně ho umyj v myčce. Potom jen zamávej majiteli, který vyráží na cestu. Pomáhat občanům Lego City, když potřebují něco opravit, je vždycky skvělý pocit. Dobrá práce!

  • Závodní auto měří přes 4 cm na výšku, 9 cm na délku a 4 cm na šířku.

  • Odtahový vůz měří přes 6 cm na výšku, 9 cm na délku a 4 cm na šířku.

  • Benzínový tanker měří přes 5 cm na výšku, 9 cm na délku a 4 cm na šířku.

  • Myčka měří přes 10 cm na výšku, 9 cm na šířku a je 9 cm hluboká.

  • Autoservis měří přes 11 cm na výšku, 12 cm na šířku a 11 cm do hloubky.

  • Čerpací stanice měří přes 8 cm na výšku, 12 cm na šířku a je 8 cm hlub

Počet dílků: 234

Součástí je jednoduchý průvodce na stavění a hraní, který pomůže vašemu malému staviteli porozumět účelu jednotlivých stavebních kroků a rozvíjet představivost a důvěru ve vlastní stavitelské schopnosti ve známém prostředí Lego City. Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám