LEGO City 60231 - Zásahový vůz velitelky hasičů

Udělejte svému dítěti radost tímto propracovaným hasičským vozem z nového televizního seriálu.
EAN: 5702016370515
Kód 1: 2260231
Kód 2: 60231LEG
17,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Udělejte svému dítěti radost tímto propracovaným hasičským vozem z nového televizního seriálu. Bezvadná sada Lego City Zásahový vůz velitelky hasičů obsahuje hasičský vůz z kostek s odnímatelným žebříkem, otevírací střechou a displejem v kabině, a navíc také elektrický rozvaděč se sestavitelným prvkem ohně a otevíracími dveřmi, vodní dělo s vodní nádrží a 2 minifigurky: Freya McCloud a hasič.. V této stavebnici pro děti najdeš hasičský vůz s odnímatelným žebříkem, otevírací střechou a displejem v kabině, a navíc vodní nádrž s vodním dělem, které ukrývá funkci vystřelování. Sada obsahuje také elektrický rozvaděč s otevíracími dveřmi. Doplňky zahrnují požární sekyru, vysílačku, megafon, hasicí přístroj, hrnek s logem marshmallow, 2 bílé a modré kužely a 4 dílky vody, a navíc sestavitelný plamen. Pomocí tlačítka na vodním děle aktivuj funkci střílení a tref se s dílky vody na plameny.

Popadni sekeru a připrav se bojovat s požáry! V Lego City hoří elektrický rozvaděč a velitelka hasičů, Freya McCloud, vyráží do akce. Má plán a plně vybavený hasičský vůz, ale není čas na vysvětlování – naskoč si! Rozmísti kužely, popadni hasicí přístroj a pomoz zachránit situaci. A jako odměnu si pak dej s hasiči teplé kakao, než vypukne další požár!

Zásahový vůz měří přes 6 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku.

Počet dílků: 201

Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provede stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám