LEGO City 60227 - Měsíční vesmírná stanice

Dopřejte svým malým kosmonautům dobrodružství ve vesmíru na misích inspirovaných opravdovými projekty NASA.
EAN: 5702016370478
Kód 1: 2260227
Kód 2: 60227LEG
1 159 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte svým malým kosmonautům dobrodružství ve vesmíru na misích inspirovaných opravdovými projekty NASA. Detailní sada Lego City Měsíční vesmírná stanice nabízí 3 odnímatelné, modulární části, které lze přizpůsobit a uspořádat podle libosti. Najdeš tady kuchyňský modul, modul pro spaní a cvičení a laboratorní modul se světelnou kostkou, a navíc taky středovou přechodovou komoru, odnímatelnou družici a raketoplán, který je vybaven otevíracím kokpitem a úložným prostorem. Součástí sady jsou také 4 minifigurky a robot.

Vesmírná agentura Lego City tě potřebuje! Přidej se k posádce astronautů na měsíční vesmírné stanici a pomoz jim s výzkumem. Můžeš si odpočinout u pizzy a televize, potom si trochu zacvičit na běžeckém pásu a pak si dopřát šlofík na antigravitační posteli. Až bude čas na akci, obleč astronauty do skafandrů a vydej se s nimi v raketoplánu vezoucím měsíční geody zpátky na Zem, ať je tam mohou vědci pořádně prozkoumat. Pssst! Víš, že je tato sada inspirovaná opravdovými misemi NASA? Super, že!

  • Raketoplán měří přes 4 cm na výšku, 12 cm na délku a 12 cm na šířku.

  • Družice měří přes 3 cm na výšku, 5 cm na délku a 17 cm na šířku.

  • Kuchyňský modul měří přes 7 cm na výšku, 13 cm na délku a 8 cm na šířku.

  • Laboratorní modul měří přes 7 cm na výšku, 7 cm na délku a 6 cm na šířku.

  • Obývací modul měří přes 7 cm na výšku, 7 cm na délku a 6 cm na šířku.

  • Hlavní přechodová komora měří přes 7 cm na výšku, 11 cm na délku a 17 cm na šířku.

Počet dílků: 412

Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provede stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám