LEGO City 60220 - Popelářské auto

Pomozte svému dítěti udržet Lego City čisté s touto skvělou sadou Popelářské auto.
EAN: 5702016369526
Kód 1: 2260220
Kód 2: 60220LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Pomozte svému dítěti udržet Lego City čisté s touto skvělou sadou Popelářské auto. Tato sada Lego 4+ je speciálně navržena tak, aby byla zábavná a snadná pro předškoláky a děti. Obsahuje bezvadné popelářské auto s kabinou pro dvě minifigurky a výklopným kontejnerem, a navíc speciální podložkou pro začátečníky, která jim umožní postavit model bez pomoci a zažít tak radost ze stavění na vlastní pěst. Součástí je jednoduchý průvodce na stavění a hraní, který pomůže vašemu malému popeláři porozumět účelu jednotlivých stavebních kroků a rozvíjet představivost a důvěru ve vlastní stavitelské schopnosti ve známém prostředí Lego City. Tato zábavná sada obsahuje také popelnici, dílky odpadků a 2 minifigurky popelářů.

Sada nabízí snadno sestavitelné popelářské auto s otevírací kabinou pro 2 minifigurky, výklopný kontejner a podložku pro začátečníky, která vašemu dítěti pomůže rychle a snadno proniknou do rušného světa Lego City. Zahrnuje také popelnici s koly. Mezi prvky příslušenství patří popelnice, lopata, koště, banán, ryba, malá větvička a 7 Lego kostek. Nahněte kontejner popelářského vozu, připojte popelnici a vysypejte odpadky. Stavebnice Lego 4+ seznámí vaše dítě s ohromným světem každodenních hrdinů.

  • Popelářské auto měří přes 9 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm na šířku.

  • Popelnice měří přes 4 cm na výšku, 6 cm na šířku a je 3 cm hluboká.

Počet dílků: 90

Sady Lego 4+ bývaly dříve označovány jako Lego Juniors a jsou kompatibilní se všemi Lego stavebnicemi pro kreativní stavění. Tato sada představujte ideální dárek pro předškoláky a děti.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám