LEGO City 60212 - Grilování a požár

Chraňte Lego City společně s vašim dítětem se sadou Grilování a požár. 
EAN: 5702016369243
Kód 1: 2260212
Kód 2: 60212LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Chraňte Lego City společně s vašim dítětem se sadou Grilování a požár. Tato sada Lego 4+ je speciálně navržena tak, aby byla zábavná a snadná pro předškoláky a děti. Obsahuje bezvadné hasičské auto s vysouvacím kyblíkem a uložištěm pro nástroje, a navíc speciální podložkou pro začátečníky, která jim umožní postavit model bez pomoci a zažít tak radost ze stavění na vlastní pěst. Součástí je jednoduchý průvodce na stavění a hraní, který pomůže vašemu malému hasiči porozumět účelu jednotlivých stavebních kroků a rozvíjet představivost a důvěru ve vlastní stavitelské schopnosti ve známém prostředí Lego City. Tato vzrušující požárnická sada od Lego City obsahuje strom a gril, a navíc novou požární sekeru, a 2 minifigurky: hasiče a návštěvníka parku.

Sada nabízí snadno sestavitelné hasičské auto s vysouvacím kyblíkem a uložištěm pro nástroje, a navíc speciální podložkou pro začátečníky, aby se vaše dítě rychle naučilo stavět a hrát si ve vzrušujícím světě Lego City. Obsahuje také strom a gril. Mezi příslušenství najdete párek v rohlíku, požární hadici, dílky vody a požárnickou sekeru,a navíc i 2 sestavitelné plameny. Vysuňte kbelík hasičského vozu a uhaste oheň. Až akce skončí, připevněte hasičskou hadici zase na vůz.

Hasičský vůz měří přes 9 cm na výšku, 8 cm na délku a 5 cm na šířku.

Strom s grilem měří přes 6 cm na výšku, 4 cm na šířku a 4 cm do hloubky.

Počet dílků: 64

Stavebnice Lego 4+ seznámí vaše dítě s ohromným světem každodenních hrdinů. Sady Lego 4+ bývaly dříve označovány jako Lego Juniors a jsou kompatibilní se všemi Lego stavebnicemi pro kreativní stavění. Tato sada představujte ideální dárek pro předškoláky a děti.

Rozměry kusového balení: 14 x 16 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám