LEGO City 60207 - Letecká policie a dron

Hlídej ulice Lego City z oblak ve vzrušující stavebnici Letecká policie a dron, která obsahuje policejní vrtulník s otevíracím kokpitem pro minifigurku, otočným rotorem, světlometem a vystřelovačem sítě. 
EAN: 5702016369564
Kód 1: 2260207
Kód 2: 60207LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hlídej ulice Lego City z oblak ve vzrušující stavebnici Letecká policie a dron, která obsahuje policejní vrtulník s otevíracím kokpitem pro minifigurku, otočným rotorem, světlometem a vystřelovačem sítě. Tato zábavná sada rovněž zahrnuje sestavitelný dron s otočnými rotory a otevíratelnými drápy, zlatou sochu minifigurky s podstavcem, dílek dálkového ovládání, pouta a 2 minifigurky: Leteckého policistu a zloducha, a navíc zlatou sochu minifigurky. 

Sada obsahuje vrtulník letecké policie s otevíracím kokpitem, otočným rotorem, světlometem a vystřelovačem sítě, a navíc i sestavitelný dron s otočnými rotory a otevíracími drápy. Mezi příslušenství patří pouta, síť, dálkové ovládání a helma s hledím a kyslíkovou maskou. Roztoč rotor policejního vrtulníku a vzlétni k nebesům. Stiskni tlačítko, vystřel síť a zachyť dron dříve, než unese zlatou sochu!

  • Policejní vrtulník měří přes 9 cm na výšku, 22 cm na délku a 11 cm na šířku.

  • Dron zloducha měří přes 3 cm na výšku, 9 cm na délku a 9 cm na šířku.

  • Zlatá socha minifigurky měří přes 9 cm na výšku, 3 cm na délku a 3 cm do hloubky.

Počet dílků: 192

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám