LEGO Disney 43177 - Bella a její pohádková kniha dobrodružství

Fanoušci filmu Kráska a zvíře se mohou těšit na spoustu napětí s touto úžasnou sadou Bella a její pohádková kniha dobrodružství od Lego Disney. 
EAN: 5702016618631
Kód 1: 2243177
Kód 2: 43177LEG
16,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Fanoušci filmu Kráska a zvíře se mohou těšit na spoustu napětí s touto úžasnou sadou Bella a její pohádková kniha dobrodružství od Lego Disney. Tato stavebnice nabízí otevírací knihu s hradem zvířete uprostřed, okolím hradu na jedné straně a interiérem na straně druhé, a k tomu navíc dva archy se samolepkami pro vlastní přizpůsobení knihy. Odemkněte bránu do úžasného mikrosvěta a vydejte se na průzkum hradu zvířete s Disney princeznou Bellou! Než projdete po mostě do hradu, prohlédněte si jeho okolí. Hele, taneční parket. Pojďme si trsnout. Pokud máte žízeň, dopřejte si šálek čaje z rozkošné paní Pottsové. Ale pozor, Chip se hihňá, když je plný! Následujte Cogswortha, který vás provede zámkem až do tajemné místnosti. Zjistíte, co je uvnitř?

Zábava a vzrušení na cesty. Děti budou nadšeně objevovat všechny možnosti zábavného hraní s touto přenosnou sadou. Mohou si s ní hrát buď samostatně, nebo v kombinaci s dalšími Lego Disney sadami pro ještě více možností. Navíc se jedná o skvělý vánoční nebo narozeninový dárek pro malého fanouška filmu Kráska a zvíře studia Disney. Propracované postavy a scény umožňují snadné hraní. Tento kreativní Disney dárek obsahuje dvě propracované mikropanenky, Disney princeznu Bellu, zvíře, které se může přeměnit na prince Adama, a k tomu navíc Lego figurky Skříně, paní Pottsové, Chipa a Cogswortha vyrobené pro řadu Disney. Díky těmto prvkům se mohou děti začít bavit ihned. Jednotlivé položky jsou navrženy tak, aby podněcovaly fantazii v důvěrně známém světě.

  • Otevřená kniha je 23 cm široká, 12 cm hluboká a 8 cm vysoká

  • Počet kostek: 177

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 21 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 111
Věk: Od 5 let
Načítám