LEGO Disney 43176 - Ariel a její pohádková kniha dobrodružství

Děti si mohou hrát na život pod hladinou a na pláži s touto úžasnou sadou Ariel a její pohádková kniha dobrodružství od Lego Disney. Tato stavebnice obsahuje přizpůsobitelnou, otevírací knihu se dvěma světy. 
EAN: 5702016618624
Kód 1: 2243176
Kód 2: 43176LEG
17,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Děti si mohou hrát na život pod hladinou a na pláži s touto úžasnou sadou Ariel a její pohádková kniha dobrodružství od Lego Disney.

Otevřete knihu a prozkoumejte celý mikrosvět jak pod vodou, tak na souši! Ponořte se pod hladinu a objevte úžasný podvodní svět. Posaďte se na mušli Disney princezny Ariel a zaposlouchejte se do hudby Sebastiana a Floundera. Pak vyplavte na hladinu a projděte se po souši. Počkat, to je princ Erik! Dokáže na něj Ariel šplouchnout vodu a získat ho, než bude příliš pozdě? Nebo zůstane její hlas navěky ztracen pod mořskou hladinou?

Tato stavebnice obsahuje přizpůsobitelnou, otevírací knihu se dvěma světy. Prvním z nich je podmořský palác Ariel s otevírací škeblí, skluzavkou a různými šperky, tím druhým je pláž s lodí pro dvě figurky. Součástí sady jsou také dva archy se samolepkami pro výzdobu knihy. Tato přenosná sada děti zabaví svými možnostmi kreativního hraní. Mohou si s ní hrát buď samostatně, nebo v kombinaci s dalšími Lego Disney sadami pro ještě více možností. Navíc se jedná o skvělý vánoční nebo narozeninový dárek pro malého fanouška Malé mořské víly od Disneyho.

Tento kreativní Disney dárek obsahuje tři propracované mikropanenky, dvě verze princezny Ariel, prince Erika, a k tomu navíc Lego figurky Sebastiana a Floundera vyrobené pro řadu Disney. Díky těmto prvkům se mohou děti rychle pustit do stavění. Jednotlivé scény jsou navrženy tak, aby v dětech podněcovaly fantazii v důvěrně známém světě.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 21 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Věk: Od 5 let
Načítám