LEGO Disney 43175 - Anna a Elsa a jejich pohádková kniha dobrodružství

Děti si mohou hrát na život na hradě Arendelle s touto jedinečnou sadou Lego Disney  Anna a Elsa a jejich pohádková kniha dobrodružství. 
EAN: 5702016618617
Kód 1: 2243175
Kód 2: 43175LEG
435 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Děti si mohou hrát na život na hradě Arendelle s touto jedinečnou sadou Lego Disney Anna a Elsa a jejich pohádková kniha dobrodružství. Otevřete knihu a prozkoumejte celý mikrosvět na zámku! Přejděte po mostě do hradu Arendelle a prohlédněte si parádní interiér. Pomozte Disney princezně Anně doprovodit zpívající Elsu od Disneyho pěknou melodií. Pak si běžte na chvíli zdřímnout do ložnice. Až se občerstvíte, pořádně se oblečte a naskočte na sáně. Elsa zařídila, aby venku sněžilo! Juchů! Sáňkování s přáteli je taková zábava! Chcete si postavit sněhuláka?

Tato sada obsahuje přizpůsobitelnou otevírací knihu se 2 oblastmi, okolí hradu Arendelle s mostem, samotný hrad se skládací střechou a interiér hradu s velkým pianem a ložnicí, a k tomu navíc 2 archy samolepek pro výzdobu knihy. Zábavné a vzrušující hraní i na cestách. Tato přenosná sada podpoří děti v rozvoji tvůrčích dovedností. Mohou se s ní bavit buď samostatně, nebo v kombinaci s dalšími Lego Disney sadami pro ještě více kreativních možností. Navíc se jedná o skvělý vánoční nebo narozeninový dárek pro malého fanouška filmu Ledové království 2 od studia Disney. Oblíbené postavy a scény umožňují snadné hraní. Tento kreativní Disney dárek nabízí tři propracované mikropanenky, Disney princeznu Elsu, Annu a Kristoffa, a k tomu navíc Lego figurku Olafa vyrobenou pro řadu Disney. Díky těmto prvkům se mohou děti rychle pustit do stavění.Jednotlivé oblasti jsou navrženy tak, aby v dětech podněcovaly fantazii v důvěrně známém světě. Přenosný mini herní svět jako hračka na cesty.

  • Otevřená kniha je 23 cm široká, 12 cm hluboká a 8 cm vysoká

  • Počet kostek: 133

Již od roku 1958 splňují Lego dílky striktní normy, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly spolehlivé spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 21 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Ledové království
Počet dílků stavebnice: 33
Věk: Od 5 let
Načítám