LEGO Disney 43174 - Mulan a její pohádková kniha dobrodružství

V této jedinečné sadě Mulan a její pohádková kniha od Lego Disney čeká na fanoušky Mulan sláva a dobrodružství. 
EAN: 5702016618600
Kód 1: 2243174
Kód 2: 43174LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

V této jedinečné sadě Mulan a její pohádková kniha od Lego Disney čeká na fanoušky Mulan sláva a dobrodružství. Tato sada obsahuje přizpůsobitelnou otevírací knihu se dvěma scénami: tou první je zimní výcvikové hřiště s otočnou figurínou, tou druhou zahrada s rozkládací švestkou. Dále jsou součástí dva archy samolepek na výzdobu knihy.

Otevřete knihu a objevte celý mikrosvět plný dobrodružství! Věnujte se bojovému výcviku s Li-Shangem a pomozte Mulan od Disneyho ubránit čest jejího otce a celé rodiny. Pak si odpočiňte na zahradě, projděte se a vychutnejte si šálek čaje pod švestkou. Dokáže Mulan uchovat tajemství a splnit svou povinnost? Khan a Cri-Kee se domnívají, že ano. Ach jo, Li Shang má pár otázek. Pomůžete Mulan ochránit její rodinu i ji samotnou?

Zábavné a vzrušující hraní i na cestách. Děti si jistě zamilují kreativní hraní a stavění s touto přenosnou sadou. Mohou si s ní hrát buď samostatně, nebo v kombinaci s ostatními Lego Disney sadami pro další vzrušující možnosti kreativního hraní. Navíc se jedná o skvělý vánoční nebo narozeninový dárek pro malého fanouška Mulan studia Disney. Oblíbené postavy a scény umožňují snadné hraní Tento kreativní Disney dárek obsahuje tři propracované mikropanenky, včetně dvou verzí Disney princezny Mulan, Li Shanga a Lego figurky koně Khana vyrobené pro řadu Disney, a k tomu navíc kostku s dekorací v podobě cvrčka Cri-Kee. Díky těmto prvkům se mohou děti rychle pustit do stavění. Jednotlivé scény jsou navrženy tak, aby v dětech podněcovaly kreativitu a fantazii.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 21 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Věk: Od 5 let
Načítám