LEGO Disney 43173 - Šípková Růženka a královský kočár

S touto rozkošnou sadou Šípková Růženka a královský kočár od Lego Disney čeká na fanoušky Šípkové Růženky a její soví kamarádky od Disneyho spousta dobrodružství. 
EAN: 5702016618594
Kód 1: 2243173
Kód 2: 43173LEG
245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S touto rozkošnou sadou Šípková Růženka a královský kočár od Lego Disney čeká na fanoušky Šípkové Růženky a její soví kamarádky od Disneyho spousta dobrodružství.

Naskočte do růžového kočáru Šípkové Růženky od Disneyho a vydejte se na večírek! Připojte se k Šípkové Růžence a její soví kamarádce během oslavy úžasného dne zakončeného lesní párty. Prostřete stůl, připravte chutný dort, zapalte svíčku a něco si přejte. Pak napočítejte do tří, sfoukněte svíčku a odkrojte si kousek dortu. Až to budete mít, sbalte stůl a vyrazte za novými dobrodružstvími se Šípkovou Růženkou a sovou v zábavném kočáře!

Mimořádně zábavné hraní a oslavy. Děti mohou zkoumat možnosti kreativního hraní s touto rozkošnou sadou. Se sadou je možné hrát si buď samostatně, nebo v kombinaci s ostatními Lego Disney sadami, což nabízí vzrušující a tvůrčí herní možnosti. Navíc se jedná o skvělý vánoční nebo narozeninový dárek pro malého fanouška Disney princezen.

Oblíbené postavy a doplňky zaručují snadné hraní. Tato sada s Disney princeznou obsahuje minipanenku Šípkové Růženky a Lego figurku sovy vyrobenou pro řadu Disney. Děti se tak mohou pustit do hraní snadno a rychle. Dále je součástí několik prvků pro zahájení hry, které v dětech probudí kreativitu, zažehnou jejich fantazii a zavedou je do jejich vlastního světa zábavy a dobrodružství.

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 14 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Věk: Od 5 let
Načítám