LEGO Disney 43170 - Vaianino oceánské dobrodružství

Malí fanoušci Disney filmu Vaiana si nepochybně zamilují kreativní hraní a zábavu, kterou jim nabízí tato rozkošná stavebnice Vaianino oceánské dobrodružství od Lego Disney. 
EAN: 5702016618365
Kód 1: 2243170
Kód 2: 43170LEG
9,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí fanoušci Disney filmu Vaiana si nepochybně zamilují kreativní hraní a zábavu, kterou jim nabízí tato rozkošná stavebnice Vaianino oceánské dobrodružství od Lego Disney.

Počkejte si na tu správnou vlnu s Vaianou a jejím prasátkem Puem od Disneyho na palubě plachetnice camakau! Popadněte veslo a cákněte na Pua trochu vody. Poté pádlujte k ostrovu. Pozor na tu vlnu! Je opravdu velká! Vydrž, Puo! Pomozte Vaianě na této statečné výpravě, doručte srdce bohyni Te Fiti a zachraňte obyvatele. Pak se připravte na další nová a vzrušující dobrodružství na otevřeném moři!

Sada obsahuje plachetnici camakau se stěžněm, zdobenou látkovou plachtou a magickým veslem, a k tomu navíc další prvky pro zahájení hry a dílek zdobený drahokamem „srdce Te Fiti“. Přehrávejte si nebojácně vzrušující scény z filmu S touto rozkošnou Disney sadou s Vaianou si děti mohou přehrávat oblíbené scény z filmu nebo je libovolně přetvářet. S modelem je možné hrát si buď samostatně, nebo ho kombinovat s nejrůznějšími vzrušujícími a kreativními herními scénáři. Navíc se jedná o skvělý vánoční dárek.

Součástí této Disney sady s Vaianou je několik prvků pro snadný začátek, které inspirují dětskou kreativitu a fantazii. Malí stavitelé se mohou vydat za hranice filmu do vlastního světa zábavy a dobrodružství. Tato sada dále obsahuje minipanenku Vaiany a Lego figurku prasátka Pua vyrobenou pro řadu Disney, aby si děti mohly začít hrát rychle a jednoduše.

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 14 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Věk: Od 6 let
Načítám