LEGO Technic 42115 - Lamborghini Sián FKP 37

Ponořte se do stavění této stavebnice od Lego Technic a zažijte nezaměnitelný výkon a vzhled sporťáku Lamborghini Sián FKP 37. 
EAN: 5702016617535
Kód 1: 2242115
8 905 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Ponořte se do stavění této stavebnice od Lego Technic a zažijte nezaměnitelný výkon a vzhled sporťáku Lamborghini Sián FKP 37. Díky nepřehlédnutelné limetkově zelené barvě, zlatým ráfkům kol a excelentně zpracovaným detailům je tento model věrnou replikou původního vozu Sián FKP 37.

Krása spočívá v detailech. Model mimo jiné nabízí osmistupňovou převodovku propojenou s pohyblivým řadicím pedálem, motor V12 s pohyblivými písty a pohon všech čtyř kol. Točte volantem a prohlédněte si odpružení předních i zadních kol. Stejně jako u skutečné verze tohoto supersportu má auto ikonické zvedací dveře.

Stavebnice je zárukou kvalitní zábavy, jejíž výsledkem je impozantní model vozu Sián FKP 37. Luxusní balení kromě samotného modelu obsahuje také exkluzivní brožuru s návodem na stavění, obrázky a zákulisními rozhovory. Pod kapotou navíc najdete jedinečné sériové číslo, pomocí něhož získáte přístup k speciálnímu online obsahu.

Rozměry kusového balení: 37 x 57 x 15 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 18 let
Načítám