LEGO Technic 42112 - Náklaďák s míchačkou na beton

Dejte dětem možnost přenést se na staveniště a zjistit, jak to na stavbě funguje. Malí technici s vášní pro vozidla si s nadšením vychutnají sestavování modelu ze stavebnice Náklaďák s míchačkou na beton od Lego Technic. 
EAN: 5702016617504
Kód 1: 2242112
Kód 2: 42112LEG
2 495 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dejte dětem možnost přenést se na staveniště a zjistit, jak to na stavbě funguje. Malí technici s vášní pro vozidla si s nadšením vychutnají sestavování modelu ze stavebnice Náklaďák s míchačkou na beton od Lego Technic. Díky 8 robustním pneumatikám, funkčnímu motoru, otevírací kabině řidiče a obrovskému domíchávači je model jako skutečný. Děti mohou beton míchat manuálním otáčením nebo zapnout automatické míchání za jízdy. Po otočení bubnu proti směru hodinových ručiček dojde k vylití betonu.

Kreativní hračka s modelem vozidla ze stavby. Práce na stavbě bude díky modelu z této stavebnice hračka. Součástí modelu je také 100 Lego kostek o rozměru 1x1, které simulují beton. Děti mohou míchat kostky v bubnu a pak pomocí páky beton vylít na požadované místo.

Pokročilá stavebnice pro děti. Stavebnice s modely od Lego Technic jsou ideální pro Lego fanoušky připravené na novou výzvu. Tato vozidla vypadají a chovají se jako jejich skutečné předlohy, takže děti si budou se svými výtvory nadšeně hrát i po sestavení modelu.

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 11 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 10 let
Načítám