LEGO Technic 42109 - RC Top Gear závodní auto

Víte o závodním nadšenci, který by rád řídil auto jako Stig z pořadu Top Gear stanice BBC? Nechte ho otestovat si své dovednosti na této úžasné sadě. Aplikací ovládaný rallyový speciál Top Gear od Lego Technic. 
EAN: 5702016617481
Kód 1: 2242109
Kód 2: 42109LEG
3 295 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Víte o závodním nadšenci, který by rád řídil auto jako Stig z pořadu Top Gear stanice BBC? Nechte ho otestovat si své dovednosti na této úžasné sadě.

Aplikací ovládaný rallyový speciál Top Gear od Lego Technic. Malí závodníci si nejprve mohou užít zábavu při sestavování tohoto závodního auta a poté objevit všechny prvky, díky nimž je model funkční. Při zkoušení cool pohybů je čeká spousta adrenalinu – to vše s aplikací CONTROL+ od Lego Technic. Pusťte se do nových výzev v bezplatné aplikaci CONTROL+ od Lego Technic. Model je poháněný kostkou Smart Hub. Aplikace umožňuje mimořádně přesné ovládání pohybu a otevírá nekonečné herní možnosti v kombinaci s autentickými zvukovými efekty. Vyberte si z několika verzí řídicí obrazovky a jezděte dopředu a dozadu, zatáčejte, zrychlujte a brzděte a objíždějte překážky. Těšit se můžete i na zpětnou vazbu v reálném čase, včetně informací o rychlosti a náklonu. Případně je tu možnost otestovat své dovednosti v rámci závodních výzev. Aplikace nabízí také inspirativní obsah a videa!

Svět jedinečných stavebnic od Lego Technic.Sady od Lego Technic přinášejí stavitelské výzvy pro děti a dospělé, kteří si rádi osvojují nové technické dovednosti.

Rozměyr kusového balení: 26 x 9 x 38 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 9 let
Načítám