LEGO Technic 42108 - Pojízdný jeřáb

Akční sada pro fanoušky modelů jeřábů. Každý, koho zajímá, jak fungují velké stroje, si s touto sadou Pojízdný jeřáb od Lego Technic užije spoustu zábavy. 
EAN: 5702016617474
Kód 1: 2242108
Kód 2: 42108LEG
95,96 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Akční sada pro fanoušky modelů jeřábů. Každý, koho zajímá, jak fungují velké stroje, si s touto sadou Pojízdný jeřáb od Lego Technic užije spoustu zábavy. Jedná se o náročný model vhodný pro fanoušky řady Lego Technic, kteří hledají model se spoustou funkcí.

Autojeřáb nabitý funkcemi pro zábavu na staveništi. Díky klasické kombinaci černé a žluté barvy se tento model prakticky neliší od své předlohy. A široká řada realistických funkcí je zárukou, že si při jeho ovládání budete připadat, jako byste obsluhovali skutečný jeřáb. Nejprve vozidlem najeďte do vhodné pozice. Poté pomocí bočních vzpěr zajistěte jeřáb ve správné poloze. Z kabiny jeřábu zvedněte a vysuňte teleskopické rameno – schválně, jak vysoko dosáhne! Následně pomocí kladky přeneste betonový sloup – ať už v rámci příběhu, nebo jen tak, abyste si vyzkoušeli, co tento obrovský jeřáb dokáže. Parádní model ze staveniště, který vás vtáhne do děje. Tento náročný a pokročilý model ze světa Lego Technic vás vtáhne do říše stavitelství.

Jste připraveni na akční směnu na staveništi? S tímto pojízdným jeřábem od Lego Technic vám půjde práce pěkně od ruky. Zaujměte vhodnou pozici, vysuňte boční vzpěry, vyšplhejte do kabiny a ovládejte jeřáb. Zvedněte teleskopické rameno a vysuňte ho do závratných výšek (až 78 cm!). Poté pomocí kladky zdvihněte betonový sloup a pusťte se do dalšího úkolu.

Rozměry kusového balení: 38 x 12 x 35 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 10 let
Načítám