LEGO Technic 42107 - Ducati Panigale V4 R

Stylové, propracované, výkonné. Tento model Ducati Panigale V4 R od Lego Technic nejenže výborně vypadá, ale zároveň vystihuje originální design a ducha předlohy.
EAN: 5702016616460
Kód 1: 2242107
Kód 2: 42107LEG
57,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stylové, propracované, výkonné. Tento model Ducati Panigale V4 R od Lego Technic nejenže výborně vypadá, ale zároveň vystihuje originální design a ducha předlohy. Jedná se o první model motorky v dějinách řady LEGO Technic, který obsahuje převodovku. Můžete tak experimentovat s různými rychlostními stupni a technikami. Mezi další fantastické funkce patří funkční řízení, přední a zadní tlumiče pro realistický pohyb, ale také přední a zadní kotoučové brzdy.

Úžasné detaily zachycují ducha motorek Ducati. Fanoušci značky Ducati ocení pečlivé zpracování detailů, které přináší tato replika úžasné motorky. Stojánek, výfuk, čelní sklo a řídicí panel patří mezi drobné detaily, díky nimž je tento model k nerozeznání od skutečné verze. Samozřejmě, že se fanouškům značky Ducati zrychlí tep i při pohledu na klasickou červenou barvu.

Stavějte a učte se s modely od Lego Technic. Tento model motorky, který je součástí řady Lego Technic, nabízí fascinující a naplňující stavitelský zážitek. Pomocí realistických funkcí uvádí děti do světa inženýrství. Ukáže jim například, jak funguje převodovka.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 10 let
Načítám