LEGO Technic 42103 - Dragster

Zprostředkujte vašemu malému závodníkovi parádní výzvu s modelem Dragster od LegoTechnic. Určitě si rád postaví vlastní dragster. Zábava pokračuje i po sestavení. 
EAN: 5702016616422
Kód 1: 2242103
Kód 2: 42103LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zprostředkujte vašemu malému závodníkovi parádní výzvu s modelem Dragster od Lego Technic. Určitě si rád postaví vlastní dragster. Zábava pokračuje i po sestavení. Připravte semafor, natáhněte model, pusťte ho a sledujte, jak zmizí v dáli.

Děti si zamilují odvážnou barevnou kombinaci tohoto vozu. Podívejte se, jak z jeho výfuku šlehají plameny – stejně jako ve skutečnosti! Kromě toho tato sada 2v1 u dětí rozvíjí schopnost řešit problémy a umožňuje přestavět dragster na natahovací vůz Hot Rod. Který z nich si oblíbí nejvíc? Dragster jedoucí po zadních kolech, nebo bombastický vůz Hot Rod? Učte se a hrajte si s tímto parádním technickým modelem

Řada Lego Technic přináší pokročilé stavebnice pro mladé fanoušky Lego hraček připravené na další stavitelskou výzvu. Součástí je tištěný návod. Pokud ovšem chcete objevit nový a zábavný způsob, jak postavit model dragsteru, nahlédněte do digitálních pokynů Instructions PLUS v aplikaci Lego Life. Tato báječná aplikace s nástroji přibližování a otáčení dětem dopomáhá k nezávislému stavění.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám