LEGO Technic 42101 - Bugina

S touto super stavebnicí Bugina od Lego Technic se děti mohou těšit na dvojnásobnou porci zábavy. Umožněte dětem popustit uzdu jejich fantazii, až se budou prohánět mezi dunami ve své bugině. 
EAN: 5702016616408
Kód 1: 2242101
Kód 2: 42101LEG
8,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S touto super stavebnicí Bugina od LegoTechnic se děti mohou těšit na dvojnásobnou porci zábavy. Umožněte dětem popustit uzdu jejich fantazii, až se budou prohánět mezi dunami ve své bugině. A to rozhodně není vše! Buginu lze snadno přestavět na elegantní závodní auto, což dětem přináší další dobrodružství.

Připravte se na epické dobrodružství! Je na čase vydat se do terénu a prozkoumat neznámou krajinu v této cool bugině od Lego Technic. Skákejte přes duny! Prohánějte se pouští! Tato odolná bugina do dun s funkčním tlumením a řízením si hravě poradí i s náročným terénem. Jste připraveni na novou výzvu? Přestavte tento model 2v1 na elegantní závodní auto a užijte si ještě více adrenalinových dobrodružství.

Lego sada, se kterou je co objevovat. Parádní barevná kombinace? Splněno! Nálepky ve tvaru lebky? Splněno! Funkční řízení a tlumiče? Samozřejmě! Pokud hledáte akční sadu plnou funkcí, kterou si děti zamilují, je pro vás tato úžasná sada tím pravým. Stavebnice, které dětem pomáhají s rozvojem nových dovedností Stavebnice od Lego Technic jsou ideální pro Lego fanoušky připravené na novou výzvu. Tato vozidla vypadají a chovají se stejně jako jejich skutečné předlohy, takže si děti budou nadšeně hrát se svými výtvory. Součástí každé sady jsou tištěné pokyny. Kromě nich je tu ale i nový způsob, jak postavit tento model, a sice návod Instructions PLUS dostupný v bezplatné aplikaci Lego Life. Tato interaktivní příručka nabízí zobrazovací nástroje přibližování a otáčení, které pomohou postavit tento parádní technický model i menším dětem.

Rozměry kusového balení: 14 x 6 x 16 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám