LEGO DOTS 41911 - Náramek „Do toho!“

Děti, které zbožňují umění a tvorbu vlastních šperků, si nepochybně zamilují tuto fantastickou sadu Náramek „Do toho!“ od Lego DOTS. 
EAN: 5702016668575
Kód 1: 2241911
Kód 2: 41911LEG
139 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se sadou Lego DOTS Náramek „Do toho!“ děti vstoupí do kouzelného světa tvoření! Tato kreativní sada dětem nabízí možnost rychle, jednoduše a intuitivně si navrhnout svůj náramek a přizpůsobit ho jejich osobitému stylu či náladě.

Kreativní sada s osobitým náramkem. V této parádní sadě najdete nastavitelný modrý pásek, který obepne větší i menší zápěstí, a k tomu navíc 32 dílků. Tato sada obsahuje speciální dílky zdobené sportovními ikonami, s jejichž pomocí si děti mohou navrhnout vlastní náramek, zapojit přitom fantazii a schopnosti sebevyjádření, a vytvořit tak něco zábavného a jedinečného.

Náramek měří přes 20 cm na délku.

Rozměry kusového balení: 25 x 1 x 9 cm

Děti tak budou moct využít svou představivost k navržení vlastního zábavného a unikátního náramku, který jim dá příležitost vyjádřit naplno svůj osobitý styl. Jednoduchý vlastnoručně zdobený náramek pro děti, které milují umění a tvoření Tato sada dětem umožní ozdobit si náramek podle sebe, a naplno tak projevit svou kreativitu. Ať už děti náramek přizpůsobí své náladě, nebo jej využijí k tomu, aby všem ukázali svůj hvězdný styl, můžou jej ozdobit, jak jen budou chtít. Díky srozumitelnému návodu si děti s navrhováním poradí raz dva, což jim poskytne radost ze samostatného vytváření jedinečných doplňků a možnost užít si nekonečnou porci kreativní zábavy. 

Fanoušci umění a rukodělného tvoření si tuto sadu jednoduše zamilují. Pružné náramky a pestrobarevná zdobítka se výborně hodí jako vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro kluky a holky ve věku od 6 let. 

Již od roku 1958 splňují Lego kostky a dílky ty nejvyšší standardy tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné skládání a rozebírání. Lego kostky a dílky stavebnice pro děti splňují ty nejvyšší standardy bezpečnosti a kvality.

 

 

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám