LEGO DOTS 41907 - Stolní pořadač

Zaujměte milovníky umění a rukodělné výroby stavebnicí Stolní pořadač od Lego DOTS! 
EAN: 5702016668667
Kód 1: 2241907
Kód 2: 41907LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zaujměte milovníky umění a rukodělné výroby stavebnicí Stolní pořadač od Lego DOTS! 

Tato sada na vlastnoruční výrobu, která umožňuje rychlé a snadné sestavování výsledných modelů, dětem přináší možnost vytvořit a ozdobit si vlastní stolní pořadač s funkční zásuvkou a následně jeho vzhled donekonečna upravovat. Úklid a roztřídění zvládnou malí kreativci díky praktickému úložnému boxu raz dva.

Tato jednoduchá tvůrčí stavebnice obsahující stolní pořadač měří přes 7 cm na výšku, 14 cm na šířku a 9 cm do hloubky a dokonale se hodí pro malé designéry, kteří mají zájem průběžně vylepšovat své výtvory.

Sada obsahuje pestrobarevný stolní pořadač se dvěmi přihrádkami na propisky, sponky na papíry nebo jiné kancelářské potřeby, dále otevírací zásuvku s bílou rukojetí, do které lze uložit cenné předměty, a fotorámeček. Kromě toho zaujme barevnými destičkami, které prověří dětskou představivost a schopnosti sebevyjádření, zatímco malí stavitelé budou přizpůsobovat stolní pořadač k obrazu svému.

Kreativní hraní pro děti milující umění a tvoření. Tato stavebnice dětem umožní naplno projevit kreativitu při zdobení stolního pořadače, který tak může odrážet náladu malých umělců nebo ladit s výtvory jejich kamarádů. Skvěle se hodí jako dárek k Vánocům, narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti.

Rozměry kusového balení: 22 x 27 x 5 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám