LEGO Friends 41426 - Kavárna v parku městečka Heartlake

Znáte někoho, kdo miluje dobrůtky a trávení času s přáteli? Vezměte děti do kavárny v parku městečka Heartlake, kde si mohou každý den užívat parádní dobrodružství s kamarády. 
EAN: 5702016619119
Kód 1: 2241426
Kód 2: 41426LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Znáte někoho, kdo miluje dobrůtky a trávení času s přáteli? Vezměte děti do kavárny v parku městečka Heartlake, kde si mohou každý den užívat parádní dobrodružství s kamarády.

Malí milovníci jídla se s chutí pustí do chystání smoothie a vaflí pro hladové zákazníky v parádní kavárničce. Kuchyň v této stavebnici je plná doplňků a úžasných detailů. Zaklápěcí vaflovač, mixér na nápoje a přísady na vaření pomáhají v dětech probudit kreativní šéfkuchaře. Mohou se také projíždět s Miou na skateboardu nebo si hrát s veverkou, která doufá, že taky dostane nějakou dobrůtku. Se 224 dílky sada nabízí obohacující stavitelský zážitek, který zvládnou i Lego stavitelé začátečníci.

V sadě nechybí 2 minipanenky, figurka veverky, kuchyň s vaflovačem a mixérem a spousta dalších doplňků, díky kterým se děti ponoří do hraní a zdokonalí se ve vymýšlení příběhů. • Děti si mohou hrát na kuchaře, číšníky nebo zákazníky. A protože tato Lego kavárna je kompatibilní se všemi ostatními Lego sadami a kostkami, budou mít neomezené možnosti přestavování a hraní.

Model kavárny měří přes 11 cm na výšku a 14 cm na délku.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Stavebnice Lego Friends přivedou slavné scény z televizního seriálu z městečka Heartlake do dětských pokojů. Nic dětem nebrání si také vymýšlet vlastní nápaditá dobrodružství. Ve společnosti kamarádek Lego Friends Mii, Stephanie, Andrey, Emmy a Olivie, které jsou jim blízké, mohou prozkoumávat své zájmy.

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám