LEGO Friends 41423 - Záchrana tygra v džungli

Vzlétněte s dětmi v horkovzdušném balónu a zachraňte tygra uvízlého na vodopádu v džungli. Děti si mohou přehrávat dobrodružné příběhy o záchraně uvízlého tygřího mláděte. 
EAN: 5702016619089
Kód 1: 2241423
Kód 2: 41423LEG
889 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vzlétněte s dětmi v horkovzdušném balónu a zachraňte tygra uvízlého na vodopádu v džungli. Děti si mohou přehrávat dobrodružné příběhy o záchraně uvízlého tygřího mláděte. 

Součástí stavebnice jsou 2 tygří mláďata a také malá želvička. Lego Friends jsou hrdým sponzorem objevitelů a vědců z řad National Geographic Explorers. V této sadě s 302 dílky najdete spoustu doplňků, které inspirují k přehrávání napínavých scénářů o záchraně zvířat. S modelem horkovzdušného balónu, Lego Friends minipanenkami Emmy a Andrey, 2 tygřími mláďaty a spoustou dalších zvířátek se děti pustí do přehrávání bezpočtu úžasných příběhů. Malí stavitelé si zamilují létat s horkovzdušným balónem a převážet malé tygříky do bezpečí. Dynamiku a napětí přidá vodopád se dvěma funkcemi, které dětem umožňují postavy shodit do vody. Děti mohou pozorovat tygří mláďata v jeskyni nebo se vydají na průzkum skalnatého vodopád a objeví diamanty. 

Model měří přes 15 cm na výšku a 11 cm na šířku.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 7 cm

Počet dílků: 302

Sady na motivy záchrany zvířat umožňují dětem prožít vzrušující a dobrodružné chvíle! Při stavění si navíc užijete spoustu legrace – můžete využít i interaktivní nástroj Instructions PLUS, který je k dispozici v aplikaci s Lego návody na stavění. Děti se budou cítit jako mistři stavitelé, když začnou otáčet, přibližovat a různě zobrazovat své modely!

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám