LEGO Friends 41422 - Pandí domek na stromě v džungli

Vypravte své malé stavitele na dobrodružství v divoké přírodě se stavebnicí Lego Friends Pandí domek na stromě v džungli. 
EAN: 5702016619072
Kód 1: 2241422
Kód 2: 41422LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vypravte své malé stavitele na dobrodružství v divoké přírodě se stavebnicí Lego Friends Pandí domek na stromě v džungli. 

Hledáte parádní hračku, s níž se vaši milovníci zvířat od 7 let zabaví na dlouhé hodiny? Tento model domku na stromě se skluzavkou a prolézačkou je tím pravým! Lego Friends jsou hrdým sponzorem objevitelů a vědců z řad National Geographic Explorers. Po stopách nejlepších přátel Nechte své dítě přehrávat si oblíbené scény z populárního televizního seriálu Lego Friends a přeneste dobrodružství z Lego světa do dětského pokoje. Roztomilé sady na motivy záchrany zvířat otevřou stavitelům dveře do světa kreativní zábavy, v němž mohou zažít jakýkoliv příběh, který je napadne. Tato stavebnice děti naučí pečovat o zvířata a životní prostředí.

Děti si užijí dlouhé hodiny zábavy, zatímco budou pečovat o tři pandy a přehrávat si příběhy s minipanenkami oblíbených hrdinů. V sadě dále najdete prolézačku, houpačku a skluzavku – tady si pandy parádně vyhrají. Sada z úžasné řady stavebnic Lego Friends na motivy záchranářů v džungli. Děti pomohou sestavitelným figurkám prozkoumat les, budou převážet pandy ve dřevěném vozíku a užijí si legraci na skluzavce.

Model domku na stromě měří přes 17 cm na výšku a 16 cm na šířku.

Počet dílků: 265

Ještě více zábavy při stavění Stáhněte si aplikaci s Lego návody na stavění a získejte přístup k nástroji Instructions PLUS, který dětem umožní otáčet, přibližovat a zobrazovat model ještě předtím, než jej dokončí!

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám