LEGO Friends 41421 - Záchrana slůněte v džungli

Nechte malé stavitele vžít se do kůže hrdinů, kteří pomáhají uvízlému slůněti! Záchrana slůněte v džungli se neobejde bez doplňků a funkcí, které inspirují ke kreativnímu hraní. 
EAN: 5702016619065
Kód 1: 2241421
Kód 2: 41421LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nechte malé stavitele vžít se do kůže hrdinů, kteří pomáhají uvízlému slůněti! Záchrana slůněte v džungli se neobejde bez doplňků a funkcí, které inspirují ke kreativnímu hraní. Děti se ponoří do dobrodružství s dívkami Lego Friends a legrace nebude brát konce. Lego Friends jsou hrdým sponzorem objevitelů a vědců z řad National Geographic Explorers.

Malí fandové do aut si zamilují parádní vůz kamarádek. Součástí stavebnice jsou dvě sestavitelné minipanenky, model slůněte a celá řada skvělých doplňků, jako je například vysílačka a láhev na krmení mláděte – děti nebudou chtít dát modely z ruky. Děti vysílačkou zavolají pomoc, přijedou s vozidlem do bažiny, vytáhnout slůně z bahna pomocí navijáku a pak jej nakrmí a odvezou do bezpečí. Rýčem můžete vykopat slůně z bahna a s pomocí háku ho dostanete z nebezpečí. Potom zvířátko naložíte na přívěs a odvezete k záchranářům.

Model džungle měří přes 10 cm na výšku a 9 cm na šířku.

Skvělý dárek pro děti, které milují akční hraní. Stavebnice Lego Friends na motivy záchrany zvířat rozšiřují dětem obzory, zatímco prožívají napínavé příběhy. Moderní pomocník Návod Instructions PLUS je k dispozici v bezplatné aplikaci s Lego návody ke stavění. Tento interaktivní digitální návod obsahuje nástroje pro přiblížení a otáčení modelu, které dětem pomohou při tvoření. Je to bezvadný způsob, jak stavět!

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám