LEGO Friends 41420 - Adventní kalendář

Zpříjemněte si nekonečné čekání na Vánoce s adventním kalendářem od Lego Friends. Každé políčko děti překvapí novým sestavitelným modelem. 
EAN: 5702016616743
Kód 1: 2241420
Kód 2: 41420LEG
579 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zpříjemněte si nekonečné čekání na Vánoce s adventním kalendářem od Lego Friends. Každé políčko děti překvapí novým sestavitelným modelem. 

Kalendář je plný roztomilých vánočních postav, které spadají do tří tematických částí: Emmin pokojíček, Santova dílna a zimní království. Děti s každým políčkem prožijí část vzrušujícího vánočního příběhu.

Krabice měří přibližně 25 cm na výšku, 37 cm na šířku a 6 cm do hloubky.

Počet dílků: 236

Ke hraní i na výstavku. Děti si mohou modely, mezi kterými najdou také Lego Friends minipanenky paní Santa Clausové a 2 elfů, vystavit v pokojíčku nebo si s nimi hrát a vytvářet vlastní kreativní příběhy. Sada obsahuje také celou řadu akčních prvků, včetně zábavného katapultu na sněhové koule nebo skateboard.

24 vánočních chvilek s LEGO Friends. Díky srozumitelnému návodu je sestavení modelů hračka. Děti starší 6 let si s nimi poradí raz dva a do hraní se tak budou moci pustit bez zbytečného čekání. Vezměte děti na výlet do městečka Heartlake, kde se aktuálně všichni připravují na šťastné oslavy Vánoc.

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám