LEGO Friends 41414 - Herní boxík: Emma a její léto

Přidejte se k Emmě na pláži v městečku Heartlake. Rozhodla se využít svůj tvůrčí talent a postavit hrad z písku. 
EAN: 5702016619003
Kód 1: 2241414
Kód 2: 41414LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Vyvolejte v dětech vzpomínky na horké letní dny s touto sadou Herní boxík: Emma a její léto od Lego Friends. Uvnitř krabičky se skrývá kousek pláže s hradem z písku a zmrzlinový stánek. Jde o ideální narozeninový dárek pro děti, které mají rády kompaktní hračky nebo rády tráví čas na pláži.

Přidejte se k Emmě na pláži v městečku Heartlake. Rozhodla se využít svůj tvůrčí talent a postavit hrad z písku. Pomozte jí najít vlajku, která bude třešničkou na jejím výtvoru. Je krásný, slunečný den a po tvrdé práci na horkém slunci si zasloužíte zmrzlinu – pomozte Emmě s výběrem příchutě. Ten hrad z písku se vám skutečně povedl. Dokonce se v něm už stihlo zabydlet i nějaké tajemné zvířátko.

Boxíky od Lego Friends představují zcela nový způsob hraní. Jednotlivé modely této létem inspirované sady jsou odnímatelné, takže si děti budou moci užít hraní plné představivosti i mimo boxík. Dílky lze k boxíku i připojit, čímž si zajistíte bezstarostnou zábavu na cestách – už žádné ztracené kostky! Stavebnici je možné rozdělit na dvě části, takže děti mohou sdílet zábavná dobrodružství na pláži s kamarády.

Boxík měří přibližně 8 cm na šířku a 6 cm na výšku.

Počet dílků: 51

Tato sběratelská edice zahrnuje celkem pět herních boxíků. Všechny přenosné boxíky obsahují tajemného mazlíčka náhodné barvy. Jakou barvu bude mít ten váš? Hračku lze připojit k dalším boxíkům a vytvořit si tak zábavnou výstavku. Vezměte děti na výlet do městečka Heartlake, které je místem hrdinů všedního dne i vřelých přivítání!

Rozměry kusového balení: 21 x 15 x 5 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám