LEGO Friends 41413 - Herní boxík: Mia a její léto

Zabavte děti na dlouhých, letních a nezáživných cestách herním boxíkem s Miou od Lego Friends. 
EAN: 5702016618990
Kód 1: 2241413
Kód 2: 41413LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Zabavte děti na dlouhých, letních a nezáživných cestách herním boxíkem s Miou od Lego Friends. Uvnitř barevného pouzdra se ukrývá kousek pláže a stánek s párky v rohlíku. Jedná se o skvělý dárek ke každé příležitosti pro děti, které mají rády jídlo, hraní a kompaktní hračky.

Hledáte pěknou, létem inspirovanou hračku? Herní boxík: Mia a její léto dá dětem možnost pomoct Mii s prací ve stánku s párky v rohlíku a užít si dění na molu. Vychutnají si spoustu letní zábavy při obsluhování zákazníků a hraní s tajemným mořským mazlíčkem. Tato sada kromě minipanenky ukrývá také tajemné zvířátko a kostky potřebné k sestavení stánku s párky v rohlíku. Nechybí ani arch se samolepkami, pomocí kterých si mohou děti svůj boxík kreativně ozdobit.

Herní boxík měří přes 8 cm na šířku a 6 cm na výšku. 

Počet dílků: 50

Krabička plná pokladů. Veškeré prvky obsažené v této letém inspirované stavebnici jsou odnímatelné, takže si děti můžou užívat kreativního hraní bez hranic. Dílky lze k boxíku i připojit, čímž si zajistíte bezstarostnou zábavu na cestách – už žádné ztracené kostky! Boxík je možné rozdělit na dvě části, takže děti mohou sdílet zábavu s kamarády.

Chuť vyzkoušet více. Pokud si děti tuto sadu zamilují, mohou získat i další boxíky ze sběratelské série. Každý obsahuje tajemné zvířátko náhodné barvy – sledujte, jak děti s napětím zjišťují, jaký tvor se ukrývá uvnitř. Sadu s minipanenkou je možné spojit s dalšími herními boxíky a vytvářet tak zajímavé tvary. Vezměte děti na výlet do městečka Heartlake, kde se jim dostane vřelého přivítání a kde najdou přátele, se kterými se ztotožní.

Rozměry kusového balení: 21 x 15 x 5 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám