LEGO Friends 41412 - Herní boxík: Olivia a její léto

Zabavte děti na dlouhých cestách tímto létem inspirovaným herních boxíkem s Olivií od Lego Friends.
EAN: 5702016618983
Kód 1: 2241412
Kód 2: 41412LEG
8,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Zabavte děti na dlouhých cestách tímto létem inspirovaným herních boxíkem s Olivií od Lego Friends. Uvnitř této přenosné sady děti najdou sběratelskou minipanenku a nejrůznější doplňky pro dobrodružství u moře a spoustu dalších kreativních příběhů. Všechny herní boxíky od Lego Friends obsahují tajemného mazlíčka náhodné barvy. Flexibilní zábava Jednotlivé části této sady jsou odnímatelné, takže děti si s nimi mohou hrát mimo boxík. Případně je můžou umístit zpátky dovnitř a vzít sihračku kamkoliv s sebou. Všechno je sbaleno v krásném barevném boxíku. Drobná hračka, která ukrývá ohromný herní svět.

Dopřejte dětem kreativní hraní na cestách se sadou Herní boxík: Olivia a její léto. Mohou si hrát na dovolenou na pláži nebo v moři s tajemným zvířátkem. Všechny části sady se vejdou dovnitř krabičky. Tato Lego stavebnice se zvířátkem nabízí spoustu zábavy v malém balení. Uvnitř najdete minipanenku, tajemné mořské zvířátko a hromadu doplňků. Nechybí ani arch se samolepkami, pomocí kterých si mohou děti boxík ozdobit.

Každý boxík od Lego Friends měří přibližně 8 cm na šířku a 6 cm na výšku.

Počet dílků: 48

Herní boxíky dávají dětem možnost nahlédnout do světa Lego Friends. A pokud chtějí prozkoumat i další jeho části, můžou posbírat všech 5 sad z této speciální letní řady. Modely lze kombinovat nebo si je vystavit. Vezměte své ratolesti na výlet do městečka Heartlake – na místo, kde se mohou bavit a trávit čas s přáteli.

Rozměry kusového balení: 21 x 15 x 5 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám