LEGO Friends 41411 - Herní boxík: Stephanie a její léto

Hledáte novou hračku pro svou ratolest? Pak už dál nehledejte – sada Herní boxík: Stephanie a její léto představuje skvělý dárek pro kreativní děti, které si rády hrají všude možně. 
EAN: 5702016618976
Kód 1: 2241411
Kód 2: 41411LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Hledáte novou hračku pro svou ratolest? Pak už dál nehledejte – sada Herní boxík: Stephanie a její léto představuje skvělý dárek pro kreativní děti, které si rády hrají všude možně. Dejte dětem možnost užívat si letní a prázdninovou pohodu bez ohledu na aktuální roční období.

Užijte si cestování se sadou s minipanenkou Stephanie od Lego Friends. Tato létem inspirovaná hračka vás přenese na pláž. Díky kompaktnímu provedení představuje boxík perfektní dárek, který poslouží jako zábava na cestách. Herní boxík: Stephanie a její léto od Lego Friends obsahuje minipanenku, tajemné zvířátko a gramofon, se kterým to můžou děti pořádně rozjet. Součástí sady je také arch se samolepkami, pomocí kterých si děti můžou boxík originálně ozdobit.

Boxík měří přibližně 8 cm na šířku a 6 cm na výšku.

Počet dílků: 47

S tímto herním boxíkem od Lego Friends to pořádně rozjedete. Krabička plná pokladů. Všechny přenosné, létem inspirované herní boxíky od Lego Friends obsahují tajemného mazlíčka náhodné barvy. Děti si je doslova zamilují a s radostí budou sledovat, jak se bude jejich zvířecí sbírka rozrůstat! Jednotlivé sestavitelné části sady od Lego Friends, která je zasazena do prostředí pláže, lze odpojit a hrát si s nimi mimo boxík. Taky je možné je k boxíku připojit, takže už nehrozí, že by se dílky někam zatoulaly, když si děti své modely vezmou kamkoliv s sebou. Boxík lze rozdělit na dvě části, takže si s ním může hrát i více dětí. Chuť vyzkoušet více Herní boxíky jsou bránou do světa Lego Friends.

Řada obsahuje celkem 5 sběratelských herních boxíků. Vezměte děti na výlet do městečka Heartlake – na místo, kde na ně čekají báječní přátelé!

Rozměry kusového balení: 21 x 15 x 5 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám