LEGO Friends 41408 - Herní boxík: Mia a kino

Mají vaše ratolesti rády kino? Teď do něj mohou zavítat kdykoliv díky sadě Herní boxík: Mia od Lego Friends.
EAN: 5702016618945
Kód 1: 2241408
Kód 2: 41408LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Mají vaše ratolesti rády kino? Teď do něj mohou zavítat kdykoliv díky sadě Herní boxík: Mia od Lego Friends.

Zkraťte si dlouhé chvíle na cestách při sledování filmů! Tento roztomilý boxík ukrývá mini kino a je dostatečně kompaktní pro hraní během cestování. Připravte popcorn a vychutnejte si ho u filmu. Nejdřív ale pomozte Mii najít volné místo. Posaďte tajemného mazlíčka vedle Mii, protože nejnovější snímek právě začíná. Podělte se o zábavu při hraní s kamarádkou nebo získejte všech 5 boxíků a vytvořte si vlastní miniobchoďák!

Dílky lze jednoduše uložit do boxíku a hračku je možné si vzít kamkoliv s sebou. Děti si můžou hrát na prodavače popcornu nebo lístků, či na biletáře nebo návštěvníka kina. Krabička plná pokladů Jednotlivé části kina jsou odnímatelné, takže děti se mohou otevřít nekonečným herním možnostem. Taky je možné je k boxíku připojit – takže už nehrozí, že by se dílky někam zatoulaly, když si děti své modely vezmou někam s sebou. Boxík lze rozdělit na dvě části, takže si s ním může hrát i více dětí. Sběratelská edice Tato řada od Lego Friends obsahuje celkem pět herních boxíků – získejte je všechny.

Všechny přenosné boxíky od Lego Friends obsahují tajemného mazlíčka v různých barvách. Jakého najdete uvnitř vaší sady? Tato hračka je multifunkční – lze ji kombinovat s dalšími boxíky a vytvářet tak nejrůznější tvary a objekty. Představte svým ratolestem městečko Heartlake – místo, kde jsou všichni se všemi kamarádi.

Rozměry kusového balení: 21 x 5 x 15 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám