LEGO Friends 41405 - Herní boxík: Andrea a zvířátka

Probuďte v dětech lásku ke zvířatům prostřednictvím sady Herní boxík: Andrea od Lego Friends.
EAN: 5702016618914
Kód 1: 2241405
Kód 2: 41405LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Probuďte v dětech lásku ke zvířatům prostřednictvím sady Herní boxík: Andrea od Lego Friends.

Uvnitř této přenosné hračky se ukrývá miniaturní zverimex se spoustou překvapení. Dejte dětem možnost hrát si na vedoucí obchodu nebo zákazníka, který nakupuje zboží.

Vezměte svého zvířecího miláčka na nákupy. Zavítejte do zverimexu a nakupte v něm pamlsky pro svého mazlíčka. Prohlédněte si v akváriu překrásnou exotickou rybku. Pomozte Andrei najít v obchodě ten pravý dárek pro jejího mazlíčka. Vezměte si boxík kamkoliv s sebou nebo ho rozdělte na dvě části a hrajte si s kamarádkou! Posbírejte všechny boxíky od Lego Friends – spojte tuto sadu s dalšími čtyřmi a vytvořte si vlastní miniobchoďák!

Všechny prvky sady jsou snadno sestavitelné a děti si s nimi můžou hrát mimo boxík. Taky je možné je k boxíku připojit – takže už nehrozí, že by se dílky někam zatoulaly, když si děti své modely vezmou někam s sebou. Boxík lze rozdělit na dvě části, takže si s ním může hrát i více dětí. Každý herní boxík dává dětem možnost okusit kousek ze světa Lego Friends. Řada obsahuje celkem pět sběratelských herních boxíků. Součástí každého z nich je tajemný mazlíček různé barvy, což sadě přidává na zajímavosti a přináší prvek překvapení. Děti mohou boxíky skládat na sebe nebo z nich vytvářet různé zábavné tvary.

Uveďte děti do světa kreativního hraní s partou talentovaných nejlepších kamarádek z městečka Heartlake!

Rozměry kusového balení: 21 x 5 x 15 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám