LEGO Friends 41371 - Mia a přívěs pro koně

Vychutnej si čerstvý lesní vzduch z koňského hřbetu se sadou Lego Friends Mia a přívěs pro koně. 
EAN: 5702016369151
Kód 1: 2241371
Kód 2: 41371LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vychutnej si čerstvý lesní vzduch z koňského hřbetu se sadou Lego Friends Mia a přívěs pro koně. Realistické prvky podpoří kreativní hraní všech milovnic zvířat a ukáží jim, jaké to je starat se o koně. Přívěs pro koně má otevírací vrátka, kterými může kůň nastoupit. Výklopná boční stěna pak usnadní nakládání všeho potřebného vybavení. Ve stavebnici najdeš taky Lego buginu 4x4, se kterou můžeš přívěs odtáhnout do lesa. Dívky mohou z koňského hřbetu prozkoumat les a pozorovat lesní zvířata. Jakmile trénink skončí, může vaše malá stavitelka projevit své pečovatelské schopnosti při hřebelcování a krmení bílého koně.

Tato sada s přívěsem pro koně a autem obsahuje 2 minipanenky a 2 navíc figurky koně a králíka. Dále v ní najdeš sestavitelnou buginu 4x4 a Lego Friends přívěs pro koně s odklápěcí boční stranou a zadními vrátky, sestavitelnou lesní krajinu pro králíka a krabici doplňků pro péči o koně. Doplňky zahrnují deku na koně, sedlo, uzdu, jezdeckou helmu, mrkev, seno, kartáč, luk a sluneční brýle. Děti mohou přívěs připojit za Miinu buginu a pak jet vyzvednout Emmu – můžou si však přehrávat i nespočet jiných scénářů. Pomozte svému dítěti projevit pečovatelské schopnosti a nakrmte koně senem a mrkv

Bugina měří přes 6 cm na výšku, 9 cm na délku a 5 cm na šířku.

Přívěs měří přes 8 cm na výšku, 13 cm na délku a 8 cm na šířku.

Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provede stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy. 

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám